Wow no cow!

Halloj.

Vet faktiskt inte vad som hände idag men hux flux var det dags att åka mot Järna för att sonen och Flemingsberg ska spela match. Tiden sprang iväg liksom liksom. Inte så bra för min del när magen blev utan både lunch och middag.

Magen kurrade högt och ljudligt.

Hade magen brummat hemma på min Ica hade det varit pinsamt men här i Järna känner jag ingen. Det blev kanske inte den bästa middagen men attans vad gott det var.

634E912C-0B9C-44BA-9BA3-8A268A7842C6

Yoghurten från Oatly var magisk❤️. Minns att dottern köpte glass från glassbilen i somras från Oatly som vi alla blev så förtjusta i. Jag sitter fortfarande här inne i cafet och myser med mina honungsnötter. Det handlar ju så vackert om att ta vara på varje tillfälle i livet och göra den positiv.

7A05BCD1-826D-4382-A3B4-B576BF1F7286

 Dags att strax gå ut och heja på Flempan💪.

Puss & Kram.

En reaktion till “Wow no cow!

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: