Jag skulle ge…..

This post contains adlinks from Adviral.

Hej.

Överallt ser och hör av om tips, presenter och hur man ska tillbringa sin Alla Hjärtans Dag.  Visst är det lite mysigt men ett enormt jippo samtidigt. Egentligen har jag lite svårt med speciella dagar som ska firas hit och dit samtidigt som jag som så många andra dras med i karusellen.

Till en kvinna skulle jag ge…

love

 

/Väska – Här/ Skal – Här/ Klänning – Här/ Klocka – Här/

  1. Rosa väska från Rebecca Minkoff.
  2. Vårlikt mobilskal från Ideal of Sweden.
  3. Finaste sommarklänningen från Dennis Maglic´.
  4. Fin klocka från Mockberg.

Ha en fortsatt bra dag.

Kramis.

17 thoughts on “Jag skulle ge…..

Add yours

  1. Åhhh, väskan och klänningen hade jag blivit så glad för om min man köpte till mig.. 😍

  2. Så himla fina saker, det hade man definitivt blivit glad över! Dock är jag som dig där, lite svårt för att saker ska firas på speciella dagar. Tycker man kan visa uppskattning vilken dag som 🙂 Kram!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: