Säga JA till livet.

Godmorgon.

Sitter i fåtöljen under filten med tjockstrumporna på med morgonkaffet och snorar. Det blir några dagar hemma för att kurera mig nu. Tråkigt förstås när min plan för dagen efter rehab var att gå bort till Historiska museet. Jag bestämde ju mig förra veckan att göra ett gratis museum i veckan under rehab tiden. Well well jag får väl se om jag blir frisk snabbt annars får jag vara super turist nästa vecka och besöka på museum.

Säga JA till livet.

Det är ju viktigt och låter hur enkelt som helst. Frågan är väl om det verkligen är så lätt. Vi är alla inne i olika roller som påverkar våra sätt att leva. Ska vi leva länge måste vi säga nej till det som förkortar livet. För ska vi våga säga ja till det som berikar våra liv måste vi också säga nej till det som utarmar och ödelägger våra liv. Lite som att tänka vad behöver jag idag – vad behöver jag just nu.

Positiv input var vad jag behövde mellan mina sessioner på rehab igår. Sagt och gjort så fick det bli. En lättare lunch på Espresso House och ett varv inne på säkert Sveriges snyggaste H&M butik inne i Fältöversten. Tänk att en och samma kedja kan visas upp så olika. Ni vet nog vad jag menar – en stökig trång butik med kläderna ihop trycka och huller om buller och dammråttor på golven. Inte på Fältöversten där hänger plaggen snyggt och fint. Jag hittade lite som jag blev en ja sägare till.

5d5e5c5b5a

Säga Ja till att krya på sig. Det får bli min melodi idag. Vad var det som sas förut? Vila, vätska och värme får bli mitt motto idag.

Sötnosar – ha en fin tisdag.

Kramis.

 

 

8 thoughts on “Säga JA till livet.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: