Vissa fynd kan man bara inte gå förbi.

Hej.

Med risk för att några kommer tycka galenskap tänker jag i alla fall visa er det största fyndet jag gjort någonsin. Ni vet ju ni som följer mig att min drömväska kommer från Rebecca Minkoff. Jag har kikat, klämt och drömt om denna väska i svart. När NK nu rear väskor har jag kikat om de möjligtvis kunde tänkas rea på min favorit men icke såklart. Däremot reade de på den i blått och ljus beige från 4900kr till 3900kr, bra rea men på tok för dyrt för mig. Just därför letade jag billigare alternativ då jag verkligen behövde en större väska än min lilla RM väska. I veckan köpte jag som ni vet en superfin Guess väska för lagom rea pris runt 1000 lappen.

Vissa fynd kan man bara inte gå förbi.

När jag var iväg idag smet jag in på Johnells i Kungens Kurva för att hitta något till Wille´s namnsdag. Den rean var ganska utplockad förstås för vi är ju i slutet av januari  redan. Av en slump gick jag förbi rean på stövlar och väskor. Vad tror ni att jag ser?

Min favoritväska i ljus beige för 4500kr från början (billigare än NK alltså) för 70% rea. Himmel och pannkaka. Helt galet så för att försäkra mig om att det var på riktigt frågade jag snällt expediten som bekräftade att RM väska skulle kosta 1349kr. Alltså 3150kr lägre pris än vad den kostar från början. Hmmm vilken ågren jag fick där kan jag säga. Tjejen i kassan berättade att hon köpt två och tänkte sälja den ena på Blocket för 3500kr. Hon berättade även att en av de andra kassatjejerna tänkte göra likadant och skulle låna pengar av sin bror till väskan. Det är tydligen så här man gör nu för tiden. Wille och en av hans vänner har gjort på samma sätt köpt dyra märkesskor på släppdagen och sålt dem dyrare än vad de köpte dem för.

26c

Så sant så sant vissa saker kan man inte släppa.

Kassatjejen och min diskussion om RM väskan ledde till att kunden på andra sidan kassan gick och köpte de andra två som var kvar. Precis som växorna blev sålda kom den andra kassatjejen tillbaka och hade fått pengarna av sin broder men blev som sagt utan någon RM väska. Trist för henne. För mig återstår bara frågan – sälja eller behålla den. Vad tycker ni sälja och tjäna 2000kr eller behålla den och vara stolt över mitt livs fynd hittills?

26

Kramis.

 

11 thoughts on “Vissa fynd kan man bara inte gå förbi.

Add yours

  1. Ah men det är ju DIN drömväska, behåll den alla gånger. Värt mer än pengarna, haha. Skitsnygg!
    Svar: Ja hihi. Han frågade allt mig ifall jag ville ha något först. Svarade då nej, men så kom jag ju på att jooo det vill jag ju visst ha,haha.

  2. _Jätte snygg väska förstår att du köpt den 🙂
    Fult att de köper den för billigt pris och säljer vidare för dyrt tycker jag endå 🙂

  3. Behåll! den kommer säkerligen öka i värde så du kan tjäna ännu mer haha 🙂 En annan fyndade en väska för 100 kr på Åhlens som hade 70 & det var mitt kap det haha 🙂

    Jag önskar dig en kanon Söndag! LOVE Maria

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: