Biomys och hemmagjord pizza.

Halloj.

Nu har jag äntligen varit och kikat på Solsidan med mina tre troll. Bättre sent än aldrig heter det ju och så var det också – typ bättre sent än aldrig. Vi tyckte alla fyra att filmen var bra. Ove är ju som han alltid är to much på alla sätt och vis. I och med filmen känns det som om Solsidan epoken är över. Jag kan dock inte sluta reta mig på slutet – att Ove och Anette hade Fredde´s pappa som spermadonator sånt händer liksom inte, eller så gör det det, bara att jag inte förstår mig på liksom.

Biomys.

Lite roligt när vi kom hem och Tilda fick meddelande av en av sina BFF kompisar att hon varit med sin familj på samma bio men suttit en bra bit ifrån. Man ställer ju sig inte upp i biosalongen och ropar över hela salongen HEJ.

27a27b27c

Hemmagjord pizza.

Jag hade tänkt att vi skulle stanna till och ta med pizza hem med det var ingen som var på den tanken. Alla ville ha egen lagad mat. Däremot gick hemlagad pizza hem. Tur var väl det för idag blev pizzan riktigt god eller var det för att jag var hungrig.

27d

Lite annorlunda sätt förvara degen på. I en vakuumrulle som när man rullat av yttre skalen på rullen poffade locket av och degen pluffade upp. Lite små skumt men vad gjorde det när pizzan blev riktigt god i dag.

27e27f27g

Ha en fortsatt fin kväll.

Snart måste jag stänga mina blå för nu är de trötta.

Kramis.

 

13 thoughts on “Biomys och hemmagjord pizza.

Add yours

  1. Det verkar ha varit n mysig dag. Själv har jag inte sett solsidan än och är tveksam om jag kommer göra det. Jag har hört så olika om den…😊

  2. Kul med bio, jag går typ aldrig på bio. Gillar bäst att kika hemma i soffan 😉 Har ej sett solsidan. Ah häftigt aldrig sett den typen av deg innan. Brukar köpa sådan på rulle som man bara lägger ut på plåten oxå bra!
    Svar: Ja, men ja det är ju så underbart att bara lusa runt,hehe. En lista ur ett annat roligt perspektiv, det gillar jag 😉

  3. Det var länge sedan jag var på bio, får nog bli en tur med de små godingarna M&M. Har aldrig testat ett pizzakit ser kul ut, får nog testa.
    Ha en bra vecka!
    Kram Birgitta

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: