Smidigt och bekvämt gillar jag.

Hej.

Fredag idag, har ni längtat? Jag säger pass på den för veckan har varit så konstig på något knasigt sätt. Hur som helst så är det skönt att fredagen är här och det är dags för fokus och present följt av fredagsmys ikväll.

Smidigt och bekvämt gillar jag.

Jag tycker om när saker och ting är ordning, har struktur och fungerar proffsigt och smidigt. Så funkar jag och har nog alltid gjort. Kanske just därför har jag fastnat så för att sitta hemma i soffan med filten över knäna och handla mat från Mathem som jag själv kan välja när den ska levereras till dörren. Visst blir det även köp från ICA men det där att kunna sitta i lugn och ro och handla är så bekvämt och smidigt.

IMG_E7366IMG_E7368

Testar nya recept.

Ofta ofta finns det mat hemma i både kylen och frysen men tankarna och ideér om vad som ska lagas fattas. Just därför har jag fastnat för en funktion som finns hos Mathem där jag kan söka på en ingrediens som jag vill rätten ska innehålla och sedan får massvis med förslag på rätter som jag kan laga. Ibland blir det flopp såklart men oftast har det blivit bra. Igår blev det kycklingspett i bbq sås med rostad potatis vilket 3 av 4 tyckte var riktigt gott. Jag tyckte det var riktigt gott med egengjort bbq sås. Kuligt när rätten smakar gott och ger mig både lust och inspiration till att laga mera ny mat.

IMG_E7367

12599005_429383340601965_1057866190_n

Kramis.

 

6 thoughts on “Smidigt och bekvämt gillar jag.

Add yours

  1. Älskar mathem!! Synd att vi ej har dem här! Super smidigt verkligen!
    Svar: Ja det har definitiv gått till överdrift. Men spara till upplevelser tillsammans, det kan ju inte bli bättre. Jag längtar sååå till Dubai! Så håller helt med dig 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: