Rea på rean, födelsedagspaket och lite av varje.

Hej Hopp.

Nyss landat hemma med kaffe och en macka efter att gått ner mot centrum för att hämta ut en webborder på Lindex plus att smita in på ICA och hämta ut min nya väska. Shoppade mig en ny behå på nätet när jag fick rabatt och kunde använda min bonus. Dealen var att hämta paketen i butik. Därav promenad till centrum. Tyvärr så var inte rundan så skön som jag önskat. Kroppen var inte alls med mig idag – energin var som bortblåst när jag började knata på hemåt. Well well – det var tur att jag lyssnade på kroppen och backade lite och bara kände efter vad Kamilla behövde idag. Jag har haft några tuffa dagar som manglade sönder mig i tisdags tror jag att jag sa och så var det med facit i handen hur jag mår nu. Vet inte får se om jag backar från rehab imorgon också och tankar energi hemmavid. Min läkare gav min orden att lyssna och känna efter vad jag behöver idag och ge mig det hälsotänket nu när jag mår som jag gör. Klok man vår läkare i teamet.

25e

Nya väskan.

Nu har jag plockat upp nya väskan som jag fått av mig själv i tidigt födelsedagspresent. Först blev jag förvånad över att den var så stor som den är. Jag är mer än nöjd hittills och gillar att väskan har så många olika fack. Det blir lite mer ordning i väskan om den har flera olika fack att ha saker i. Modellen påminner lite om en av mina Kors väskor som jag sålde för något år sedan för den var alldeles för liten invändigt. Inne tyget i väskan tycker jag är riktigt snyggt. Grattis på födelsedagen till mig själv – Tack Pinglan!

25a25b25c

Rea på rean.

En sak som jag tycker är riktigt rolig är att strosa runt ibland rean prylarna i butikerna. Nu så här långt efter jul är det nästan alltid rea på rean och ibland även sänkt ännu mera. Sånt gillas ju såklart. Jag smet in på Hemtex och hittade åtta nya bordstabletter för 101kr hem till oss. Rean på rean blev värsta tokfyndet. Jag blev nöjd och glad. T fick nya strumpor för 20 kr som kostat 99kr. Tycker minsann att rea på rean borde finnas året runt.

25d

Nu väntar jag på att Mathem ska komma och leverera lite mat hem till vår dörr. För mig är det så enormt smidigt att sitta med datorn i knäet och shoppa mat som sedan levereras hem till mig vid önskad tidpunkt. Så himla skönt. En av de bästa påhitten med hur man kan använda sig av internet.

Vi hörs senare.

Puss.

 

13 thoughts on “Rea på rean, födelsedagspaket och lite av varje.

Add yours

  1. Skrev ett inlägg men vet inte om det kom fram :-/

    Skrev ”snygg väska!!!
    Och att jag håller med om att det kan vara mer rea åt folket. De tjänar ju pengar även då så det kan gärna vara rea lite oftare”

    Ha en underbar fredag!!

  2. Kul med nya väska. Guess har en del fint 🙂 har en jättefin klocka därifrån från deras GC kollektion – hundra gånger bättre än min Michael kors klocka. Den är både tillverkad i scweitz och i keramiskt stål (som typ rolex, hublot och andra dyra klockor) gör att det är jättehållbar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: