Tidig födelsedagspresent till mig själv.

Tja Tja.

Snart, till och med ganska snart är det min födelsedag. En sak som jag önskat mig länge är en svart lite större väska. Rebecca M står allra högst upp på listan men spargrisen är inte så tung ännu så därför blev jag såå hittade en annan väska. Det fick bli en från Guess. Hoppas nu verkligen att den är lika fin IRL som den är på bilderna. Jag hittade denna fina på rean hos Bootz, tyvärr så tog jag sista exet.

Födelsedagspresent till mig själv.

Så hipp hipp hurra för mig några dagar för tidigt.

22b

22jan1

 

Ha en toppen tisdag.

Kram.

 

 

9 thoughts on “Tidig födelsedagspresent till mig själv.

Add yours

  1. Så rent utav skitsnygg väska du har unnat dig! Måste in o kolla lite mer på deras rea. Letar efter ett snyggt passfodral.
    Svar: Exakt gäller att aktivera och låta sina barn prova på olika saker. Idrott är viktigt på många sätt.
    Så roligt, underbart när dom hittar sin ”grej”. Alfred går på fotboll och sim. Så får vi se hur detta blir framöver. Gokart är nästa thing to try tror jag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: