Nästan överkörd av en bulldozer eller något i den stilen.

Tjingeling vänner.

I morse var jag lite piggare och tur var väl det. Bara för jag hade lite extra tid på mig smet jag in på ett kaffeställe och tog en god kaffe med mig bort till Rehab. Det gäller ju att lyxa till vardagen lite extra. Jag kände att jag behövde den lite extra idag. Just idag har jag haft min längsta och kämpigaste dag på rehab. Efter gruppbesöken blev det en timma lunchledigt innan det var både läkarbesök, socionombesök och en stund med psykologen.

 ”Kokosblomma” hette krokusen när Marre var blomsterkungen.

Vad jag saknar min trädgård och alla mysiga stunder i rabatterna. Just därför gick jag runt länge i blomsterbutiken i Fältöversten och drömde mig bort och längtade efter våren. Bara för att låta mig längta lite extra till våren och trädgårdshäng köpte jag med mig en liten blå krokus hem. Det är så ljuvligt att gå runt i blomsterbutiker och planträdgårdar.

När Marcel var liten var han tokig i att plocka blommor. Dessutom var han riktigt duktig och kunde många av de blommor han plockade. Vid middagsbordet idag frågade jag honom om han mindes vad denna lilla vårblomma heter. Tror ni han mindes? Självklart inte – det är nog dags för honom att återigen gå ut och plocka blommor när våren väl kommer.

23a23b

Go Nuts – ny favorit för mig.

Jag har fått en favorit. Som fick följa med mig tillbaka till Bragée och eftermiddagens alla möten. Tur för mig att jag fick i mig en bra och nyttig smoothie. Jag behövde verkligen all energi som jag kunde få för eftermiddagen var en mangling, känner mig nästan överkörd av en bulldozer eller något i den stilen. Hua Hua visa dagar känns livet lite extra surt och deppigt.

23c

Start with attitude.

Jisse, jag lovar att vakna imorgon med attitude bara jag får sova bra i natt ska ni få se på underverk.

natti

Kram.

 

 

 

10 thoughts on “Nästan överkörd av en bulldozer eller något i den stilen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: