Tänk att jag äntligen vågade bli min egen.

Tja Tja.

Jag känner mig så upprymd. Tänk att jag äntligen vågade bli min egen. Efter bara några veckor efter flytten av min blogg från blogspot till wordpress var min blogg för stor och tung. Jag tog nämligen med mig hela min blogg från starten sommaren 2011. Det har liksom blivit några år med KamillasKamera nu. Så när jag blev för tung köpte jag upp mig till egen domän redan i november. Tyvärr så var jag lite feg och vågade inte riktigt ändra om igen utan stannade kvar med adress under wordpress.

Det var Lindas push som gjorde det.

Jag har så många fina vänner som bloggar och arbetar med de digitala medierna på olika sätt. Ikväll satt jag med datorn i knäet och läste bloggar innan middagen skulle påbörjas och läste hos min fina vän Linda. Linda hade skrivit ett inlägg om att lyckas som influenser. När jag kom till att hon skrev att det bästa hon gjort med sin blogg var att bli med egen domän hände det. Jag tog upp sidan och tog min egna domän i bruk. Från och med nu bloggar jag på kamillaskamera.com.

Förstår ni hur stort det är för mig? Min egna vrå på nätet heter kamillaskamera.com. Visst låter det proffsigt! Jag känner att jag fick sådan lust och energi att ikväll måste jag fira med något extra gott i glaset. Så Tack Linda för pushen till att äntligen våga.

Så för er mina fina blir det inte så krångligt att hitta till mig. Ni som kommer in via wordpress omdirigeras till .com adressen.

19

Sötnosar – Nu kör jag – Heja på mig.

Kram.

12 thoughts on “Tänk att jag äntligen vågade bli min egen.

Add yours

  1. Heja dig och så himla roligt att jag också går i dom tankarna! Har köpt domän och allting är egentligen redo för ändring, men jag bara måste tänka lite till! Så kul att få va sitt egna liksom!! 😀 Trevlig helg och hoppas du firat med något gott i glaset! Kram

  2. Vad härligt att du vågade! Jag vill också blogga på egen domän och ska snart ta tag i det. Måste komma på ett bra namn. Hannafialotta har jag haft i snart elva år och det känns lite jobbigt att göra mig av med det. Det är ju min ”bloggbebis”…..

  3. Vad roligt! När jag köpte mitt första domän kändes det magiskt. Efter många år under det namnet kände jag inte att jag ville outa det mer. Jag var inte den personen utåt i sociala medier utan ville ha det privat och för mig själv. Så gick under nouw istället. Men så för en tid sen bytte jag plats för domänköp och bildade Fröken Rödlök istället och det blev en fräsch nystart. Lycka till.

  4. Men åh blir alldeles rörd här. Du är så grym Kamilla, så heja dig! Jag stöttar dig gärna ifall du har frågor osv. Finns ju massa bra plugin man kan använda till WP. Så skall jag försöka svara så gott jag kan 😉 Nu kör vi!!

    Svar: Men åh Kamilla skitkul att jag kunde inspirera dig till att slutligen ta steget! Jag funderade också ett bra tag innan jag tog beslutet att våga gå ifrån min portal. Bloggen blir på något sätt ens livsverk som man är mycket rädd om. Jag trodde jag skulle tappa min statistik men tvärtom jag har fler läsare nu än någonsin!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: