Fredagspresenten – Check på den!

Hej Hopp.

Bjöd mig själv på en skön sovmorgon bara för att jag hade den möjligheten just idag. Min kropp protesterar hej vilt huller om buller just nu. Just därför är det skönt när jag kan försöka samla ihop mig och ge mig tiden att lyssna och ge mig vad jag behöver just nu i denna stunden.

Solskenspromenad.

Fick tankar på barnsången ”Det var en kyckling som hette Gullefjun som skulle ge sig ut på promenad” När jag började gå ner mot centrum. Solen sken och nej gräset lockade inte men jag njöt av det vackra vädret som jag bjöds på. Målet var centrum för att småkika lite och hitta en bra fredagspresent till mig.

Fredagspresenten blev hårband som jag saknat hela veckan. Tänk att jag bara haft ett kvar som jag fått av Tilda medan hon har hur många som helst. Möjligtvis kan det vara så att några av mina plötsligt bara hamnat i hennes lilla låda. Vem vet? Hårband och coffee scrub så kallade Body Boom. Att testa nya body skrubbisar är alltid lika roligt. Dessa lockade mig när det är kaffe skrubb såklart när jag är född kaffekäring.

19c

Mera på önskelistan.

Min nya önskelista börjar bli lång nu. Gick ett varv inne på Lindex och hittade denna ursnygga blusjacka i grönt. Åh, vad den gärna hade fått flytta från dockan till mig istället. Ibland har Lindex riktigt fina plagg och emellanåt finns ingenting alls.

19b

Coffee is always a good idea.

Redan imorse kände jag att idag kommer det bli en dag med många många koppar kaffe. Jag var bara tvungen att ge mig lite extra energi inför promenaden hem igen. Med en Cappuccino i ena handen gick promisen hem galant. Underbart väder här i Uttran idag när solen tittade fram. Tänk att solen kan göra livet så mycket enklare och ge så mycket energi som den gör till oss alla.

19a

19e

Må så gott.

Kramis ♥.

 

 

3 thoughts on “Fredagspresenten – Check på den!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: