Sakta jag gick genom stan.

Tja Tja.

Efter rehab idag gick jag med en deltagare i gruppen ner mot stan. Ibland är det så skönt att gå och prata med någon som varit med om liknade saker och har samma sjukdom. Genom att samtala och lyssna på varandra faller så många bitar på plats. Så jag måste säga Tack till dagens pratkompis.

Sakta jag gick genom stan.

Fast det var riktigt slaskigt och på visa gator snor halt så vi höll på att slå halvt ihjäl oss var det en skön och välbehövlig promis. Efter att vi skilts åt gick jag vidare sakta genom stan längs Biblioteksgatan och in på NK och småtittade på slutrean. Om jag hade en kappsäck med med guldpengar som Pippi under sängen hade jag lagt några mynt på en ny svart lite större väska från Rebecca Minkoff som jag tycker gör de finaste väskorna just nu. Jag har redan en ljusgrå från henne som jag bara älskar men den är i minsta laget ibland. Denna fina hade så gärna fått följa med mig hem idag.

18jan1

Mobilskal gillar jag.

Förr hade jag så många fina skal till mobilen. Nu däremot är det tunnare i mobilskals garderoben. Jag tycker också att det är svårare att hitta fina skal till min telefon som jag har nu då den är svart. Vill att skalet ska smälta samman med mobilen vilket blir svårt om jag skulle använda ett ljusrosa. På rean på NK väskor hittade jag detta super fina skal på halva priset.

18jan2

Stannade till och doftade.

Jag stannade till på NK the och kaffe för att dofta in mig på lite nya thé sorter. Svårt att inte köpa de sorter som man oftast köper men idag var det doftskola för mig. Thé provning skulle nog vara något för mig. Någon som vet om det finns thé provningar?

18e

Så glad att det blev några kilometer i bilen genom stan.

Mina Fina ha en fortsatt bra torsdag.

Vi hörs.

Puss.

 

 

 

9 thoughts on “Sakta jag gick genom stan.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: