Jag fick min Nocco.

Godmorgon.

Jag var lika trött i morse som de flesta andra dagarna nu för tiden. Hur ska det gå för mig när Wille är klar på sin APL om några veckor och inte längre åker med mig på morgonen? Nu när jag åker med William på morgonen kan jag sitta och halvsova vilket är så skönt.

Ge mig en Nocco.

Härom dagen hittade jag min absoluta favorit från Nocco. Hallon är godast. Förut gillade jag skumtomten men den känns lite för julig just nu. Hallon funkar jämt. Idag på tåget satt jag och längtade efter en hallon Nocco. Längtade så mycket att jag smet in på Pressbyrån och köpte med mig en till rehab. Det kändes nästan som när man längtar loss på något man är sugen på. Ni vet känslan när hela ens värld längtar efter något. Hur som helst….jag fick min Nocco och jag blev lite piggare tror jag….

16b

Snart dags för sessioner hela förmiddagen på Bragée Rehab. Idag blir det både Pacing och BK basal kroppskännedom. Jag är redo så nu kör vi. Lets do this day ♥.

201702021457318236_sbig

Kram.

4 thoughts on “Jag fick min Nocco.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: