Jag hjärtan snö.

Tjingeling.

Hör ni jag måste ställa en fråga till er. Kan man bli för gammal för att tycka om att busa i snön? Det känns nämligen som det är helt okej att som vuxen leka och busa på våren och sommaren men när vintern kommer är det mera tveksamt. På sommaren ser och hör jag vuxna busa och leka utan att ha yngre barn omkring sig så som vattenkrig, spela alla möjliga spel ute, och gunga. Däremot på vintern ser jag bara vuxna utan småbarn i pulkabacken eller att åka skidor och skridskor. Aldrig jag sett någon vuxen bygga kojor, snölyktor eller göra änglar utan några barn, varför tror ni? Pinsamt? Barnsligt? Visst kan det tyckas barnsligt att gilla snö men jag får väl trösta mig med att jag är förskollärare och då måste man kunna och våga leka – sådan är jag.

 Jag hjärtan snö.

Onsdag redan och en hemma dag med egna övningar för mig. Kroppen var inte riktigt med mig idag så promenaden blev av men inte alls så lång som min tanke var. Men största vinsten med det var att jag lyssnade på kroppen och tänkte om. Väl hemma igen blev det snöbus på baksidan bara för att snö när den är som nu är så fantastisk. Me Like!.

17e17f17g17h

Bästa citatet för dagen.

”Det finns inga misstag bara nya vägar att gå”

Jisses vad klokt sagt men det nu är som myntade uttrycket. Att vända på steken och se livet och allt som sker med lite andra ögon är viktigt för oss alla.

Vackra vita vintern.

Nu har ni fattat eller hur att jag älskar den vita fina friska vintern av hela mitt hjärta. Tog kameran med mig idag på den lilla promenaden jag fick till. Några vintriga bilder blev det allt.

17b17c17a17d

Må så gott.

Vi hörs snart igen.

Kramis.

5 thoughts on “Jag hjärtan snö.

Add yours

  1. Snön är fin att titta på… men jag hatar snö och kyla 😉 Skulla aldrig få för mig att lägga mig i snön och göra en snöängel och få snö i byxlinnigen eller in i nacken… hahaha!!

    Jag går helst med vinterjacka från September till Juni… fryser alltid… så att busa i snön hoppar jag 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: