Slå dig ner och tänk på saken.

Hej.

Nu har då vintern kommit hit till oss i Stockholmstrakten också. Galet kallt och så blåsigt var det både idag och igår. Inget vidare mysigt väder med andra ord.

Fräschaste HM jag besökt.

Vet faktiskt inte varför jag inte smitit in tidigare på den nyöppnade HM butiken i Fältöversten vid Karlaplan när jag ändå är i krokarna nu i samband med rehab. Himmel och pannkaka eller Jisses vilken fin och fräsch butik de skapat. Till och med galgarna hade egna emblem med HM Karlaplan på. Nu blev det bara en in och ut för min del då jag var lite tagen av rehab idag och stötte på med någon från mitt förflutna i centrum som jag inte alls hade någon lust att se.

16c
Dessa fina öronhängen har jag lagt till på önskelistan.

Slå dig ner och tänk på saken.

Som en beställning från ovan fanns dessa ord på en kudde inne på HM. Helt rätt att sätta sig ner en stund och gå igenom mina tankar från rehab, livet och vad som hände nyss i centrum. Jag blev överrumplad både på rehab och i centrum. Varför är jag så arg inombords just nu klurade jag och psykologen på häromdagen? Vi kom fram till att det var reaktionen efter att mitt pussel nu är lagt och alla bitar hittat dit de ska. Just nu kan jag eller vi psykologen och jag se allt framför oss. Jag må vara snäll och omtänksam men hur i hela världen har jag kunnat nästan eliminera mig själv under så många år. Vem skulle stått upp för och räddat Kamilla i främsta ledet om det inte var jag själv?

16e16d

Nu satte jag mig inte på denna fina stolen utan på ett café men tack för påminnelsen. Jag satte mig ner och andades och lyssnade in de tankar som kom. Skönt med ledig dag imorgon då ska läxan göras till psykologen.

16

Puss.

 

15 thoughts on “Slå dig ner och tänk på saken.

Add yours

  1. Åh älskar HM Home! Ja men gud så kallt och den jäkla blåsten gick rätt in i benmärgen :/ Härligt att pusselbitarna kommit fram, nu skall dom läggas också. Tror du fixar det galant!
    Svar: Ja gud en magi som verkligen tilltalar och lockar mig till max. Måste dit snart. Får se ifall det blir i år. Man vet aldrig 😉 Hihi säckpipa, då lär alla skottar fly landet ifall jag skulle lära mig det, men rutig kjol DET kan jag böra, lovar att göra det ifall jag åker dit och skriva en reseskildring som jag brukar såklart 😉

  2. Vilka fina örhängen! Vad bra att ni hittat pusslet så alla känslor får finnas, kännas och släppas och kan ge plats för nya känslor. Ha en fin dag i snön ❄️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: