Kaffeskrubb – kan det vara något det?

Hej.

Först måste jag tacka för alla snälla och glada hälsningar i samband att jag nu börjat blogga på egen domän. All kärlek till er alla ♥. Jag har varit iväg en sväng och handlat för min bonus som jag tjänat ihop hos Stadium under året. I år var jag ego och köpte bara fina träningskläder till mig själv. Egot inom mig sa att jag kommer må så mycket bättre och prestera på topp om jag får känna mig lite fin. Tack egot, det var bra tankar!

Kaffeskrubb – kan det vara något det?

Att jag älskar kaffe är ingen nyhet för någon. Just därför valde jag att ge mig själv coffeesrub från Body Boom igår. Mycket för att jag tyckte det lät så spännande med att skrubba mig i kaffe. Sent igår kväll när jag gick in i duschen tog jag fram en av förpackningarna och tänkte nu testar jag bara för att.

20c
Försöker visa er lite hur skrubben ser ut med det lilla som fanns var i förpackningen.

Jag måste säga redan nu innan jag skriver vidare att denna skrubb är den absolut bästa och skönaste som jag någonsin använt. Toppklass och bäst alla dagar i veckan. Heja Body Boom för att ni tog fram denna produkt.

20a

När jag öppnat påsen och skulle trycka ut skrubben fick jag brun kaffesump skulle jag säga i hela handen. Första känslan var lite skum. Skulle man verkligen lägga kaffesump på kroppen och skrubba? Det skulle man förstås. Hela duschen doftade kafferosteri och det stänkte lite sump längs duschväggarna. Skrubben tog så bra och kroppen kändes renare än vanligt. När jag sedan torkat mig ochh hoppat i sovplaggen kändes hela kroppen babylen. Nu mer än 12 timmar efter plus att jag duschat imorse finns samma känsla i huden. Jag är överväldigad med andra ord.

Innan jag somnade i natt var jag bara tvungen och kolla upp märket. Body Boom är ett Polskt företag. Skrubben kan köpas på H&M och ligger på runt 60kr styck. Jag hade svårt att hitta butiker som säljer skrubben men produkterna kan köpas från Body Boom på nätet. Mee Like på denna skrubb.

25g

Pussar & Kramar.

 

7 thoughts on “Kaffeskrubb – kan det vara något det?

Add yours

  1. Jag tror också på kaffeskrubben. Undrar om man kan göra nån själv? Jag har brukat göra egen av socker, honung och olivolja och den gör också huden jättelen 🌺

    1. Jag fick tips på instagram att man kan göra egen kaffeskrub igår. ”Blandar bara kaffesump med olja. Provat både olivolja och kokos. Både fungerar bra.” Ha det gott.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: