Syns imorgon igen!

Godkväll eller Godnatt.

Ni får välja själva vad ni finner lämpligast. Helgen börjar lida mot sitt slut. En helg som bara försvann och jag menar det på riktigt. Jag har inte haft knappt haft tid till något annat än barnens idrotter, kökstjänst och fixa med tvätten. Sådär roligt om jag ska vara ärlig. Så nu sitter jag här i fåtöljen med en stor thékopp och försöker varva ner och samla ihop mig.

14f

Läppstifts testning.

Efter att T och jag släppt av Marcel i Visättra för match samling åkte vi en snabbis till Huddinge. Är det något som jag skulle vilja bli bättre på att använda är det läppstift. Jag tycker det är så galet snyggt på alla andra men inte på mig. Så in på Kicks och prova mig runt….Alltså jag kom återigen fram till att jag har för liten mun för läppstift. Om jag ska kunna börja med fina färger på läpparna behöver jag fylla ut framför allt min överläpp. Den tål att funderas på ett tag kan jag lova, så jag får helt enkelt nöja mig med läppbalsam och glans.

Vi hittade även så fina färger och skuggor från Make Up Store. Jag skulle behöva en ny palett med fina färger till ögonen. Att skriva lapp till tomten funkar ju inte i januarimånad. Kanske sätta upp på önskelistan till födelsedagen istället.

14d14e

Så var det hockeymatch igen.

Hemmamatch för Flempan gänget mot Lidingö. En jämn och händelserik match som Flemingsberg vann med 6 -4 tror jag det blev. Skönt för killarna att vinna. Heja Heja Flempan!!!

14c14a

Tack för alla fina ord angående mitt förra inlägg – de värmde.

 

natti

Puss.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: