Hockey idag – Hockey igår.

Hej igen.

Hoppas att ni har det bra. Jag somnade igår kväll dunderförkyld och vaknade likaså. Skönt att jag byte bort min cafétjänst i cafét i Flempan vid kvällens match mot torsdag med tanke på smittorisken. Det känns inte så himla bra om jag skulle stått och snorat och nyss bland alla korvar och toast. Vad har ni för planer söndagen? Mina är att kika på hockeymatch i Flempan ikväll och försöka göra klart att härliga tvätt högar som bara ligger och väntar på mig. Skönt att några väntar på mig….helt klart så ska jag tänka med tvätten framöver att den saknat och väntar på mig.

Hockey idag  – Hockey igår.

Min lördagskväll blev mysig till slut med film och ett glas vin under filten. Visst är hockey roligt stundtals men alla dagar som hockeymorsa är inte lika roliga. Som igår kväll till exempel. Målvaktsträning borta i Upplands Väsby en lördagskväll i den iskalla hallen utan sittplatser. Jag försökte övertala syster att åka upp till Väsby och ta en fika med mig på Scandic som ligger bredvid men det var ett rakt tummen ner på den. Så det fick bli att sätta sig på läktaren i andra den varmare hallen och kika på kvällens match i J20 mellan Väsby och Värmdö. Visst lät det spännande eller inte alls.

13c13b

Iskall hockeyhall, då är det viktigt med lite hockeyfika i forma av kaffe med mazarin. Check på den. Charmigt värre men som sagt allting har sin tjusning. En dag kommer jag kanske sakna tiden i en kall ishall och min kaffe och kaka.

13a

Ha det bäst som sagt – Nu väntar tvätten på MIG.

Kram Kram.

 

One thought on “Hockey idag – Hockey igår.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: