Dags att visa musklerna.

Hej Hopp.

Nu är då julen bortstädad här hemma också. Julgranen åkte visserligen ut för några dagar sedan men då hamnade den liggandes på altanen. Idag blev det bara en kort promis för mig därefter var det dags att visa musklerna. Om jag nu hade några?

Dags att visa musklerna.

Förstår inte att jag varje år glömmer bort hur tunga julgranarna verkligen är. Jag hade dock turen idag att det var barmark här hemma för att dra granen upp till vår eldningsplats uppe i vår skog är tungt. Hulken is back!!! Man blir så stark som man måste sa ju vår älskade Pippi. Precis så var det för mig – jag blev så stark jag var tvungen till för att göra en Pippi med granen.

IMG_0572
”Man blir så stark som man måste”
IMG_0577
Pinglan is back!!!

Utan snö kommer längtan efter våren.

Kallt men ingen snö känns trist. Vilket gör att jag längtar efter våren för vem tror på att vi får någon vinter denna gången? Kanske inte jag men om vintern kommer så blir det nog i april när allt annat än vädret är våren 2018.

IMG_0566IMG_0564

Kameravarvet.

Gick ett varv runt med kameran på baksidan innan jag drog mig in igen. Det handlar om att stanna upp och se det lilla i det stora och tvärtom. Funderar på att ta kameran med mig in till stan och rehab imorgon. Skulle vara roligt att få tänka efter lite extra i vad jag ser genom bilder. Visar bilderna lite senare idag.

bra

Puss & Kram.

 

6 thoughts on “Dags att visa musklerna.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: