Jämnt så matchen fick avgöras på straffar.

Hej.

Då kan jag inte annat än säga att julledigheten är över även för mig. Imorgon är det dags för rehab igen. I sanningens namn ska det faktiskt bli roligt att möta alla igen.

Straffavgörande.

Kvällen hockeymatch i Visättra mellan Flempan och SK Iron var så jämn att den fick avgöras på straffar till sist. På läktaren satt jag och Wille som kände oss stolta över vår målis som räddade de straffar han fick på sig. Flempans straffar var så snygga, iskalla skulle man visst säga så jag säger väl iskalla jag med då.

7kk7ll7mm7oo

För fem år sedan.

Facebook är allt bra roligt när man kan kika tillbaka på datum och så vidare. Idag hittade jag bland annat dessa bilder som är tagna under Resport i Karlstad. Minns jag rätt gick det riktigt bra för laget. Hur små och gulliga var de inte Flempans spelare?

7a7b

Sov Gott.

Vi hörs imorgon.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: