Spegel spegel på väggen där.

Hej.

” I samarbete med BGA Fotobutik”.

Jag har kärat ner mig i en vägg där det händer. En vägg som består av både tavlor, fotografier, vackra ting och speglar allt utifrån vem eller vilka som bor  i hemmet. Förr kallade R och jag en sådan vägg för en ”Tre Santi vägg” bara för att den restaurangen med liknade namn har eller haft en vägg med allt mellan himmel och jord. I vår gamla bostad hade vi en  ”Tre Santi vägg”. Nu när mina inredningsfingrar kliar igen är jag riktigt sugen på att återigen skapa en händelsevägg.

Spegel spegel på väggen där.

På vår händelsevägg skulle det mer än gärna sitta en vacker spegel med en neutral ram runt. Jag vill inte att ramen ska ta över utan att det är spegeln och dess magiska kraft som får tala sitt eget språk. Genom att dekorera väggarna med speglar kommer ljuset studsa och leka sin egen lek i rummet. Med distinkta ramar och former kan spegeln förstärka inredningen. Viktigaste att tänka på när man väljer en spegel är att den passar ditt hem och din personlighet. Alla har vi olika smaker och behov. Jag tänker mig lite åt detta  hållet. Vad tror ni?

8ea399d521c280823d2bc7e915eea46c
Bilden är lånad av vän.

Bara för att skulle jag även kunna tänka mig en stor golvspegel som fick en bra plats i vardagsrummet bara för att göra rummet mera levande.

entrance01
Bild lånad av en god vän.

Hos BGA Fotobutik har jag hittat två speglar som jag väljer emellan till vår nya händelsevägg. Svårt att välja mellan en svart ram eller en smal guld ram,  till sist har jag kommit fram till att spegeln med guld ramen blir neutralast då det kommer hänga andra ramar runt omkring som kan få vara mer kraftfullare.

”Gör som jag införskaffa speglar för dina väggar hos BGA Fotobutik

bga1

logga

”BGA Fotobutik är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade 1993. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge. Vårt fokus ligger på allt som har med rörlig bild och foto att göra.”

Företaget har över 500 olika färdiga speglar och mer än 200 speglar som går att måttbeställa. Nordens största utbud av speglar finns hos BGA Fotobutik. I sortimentet finns över 15 000 produkter med fokus på fotoalbum, speglar, fotoramar och posters. Dessutom har företaget en egen ramverkstad där de tillverkar måttbeställda produkter.

Kram Kram.

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Spegel spegel på väggen där.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d