Grejen att inte varken veta eller känna…

Hej Hej.

För fjärde dagen i rad gav jag mig ut på en promenad in i skogen. Idag var det inte alls lika skönt som det  brukar vara. Kroppen sa ifrån ganska tidigt och jag kände att det inte skulle hålla att gå hela långa rundan. Suck vad trist men jag lyssnade och la inte så mycket prestige i att behöva korta ner turen utan accepterade läget. Väl hemma igen kom den härliga smärtan i kroppen tillbaka som på beställning när jag drivit på kroppen lite för mycket tydligen. Grejen att inte varken veta eller känna av vad min kropp klarar av är enerverande.

3a3c

Tio minuter gav mig lite ro.

Hua hua säger jag. Som Brageé Rehab berättat för oss alla i grupp F1750 kunde med största sannolikhet de första veckorna bli bakslag mycket för att vi börjar arbeta med våra resor mot ett friskare och sundare liv. Många med mig har flera bitar i livet att arbeta med vilket vi alla gör parallellt för att få bästa resultat.

Tio minuter med min personliga coach i luren gav mig lite ro. Jag är tacksam för att jag har hen som lyssnar in och håller i mig och knyter ihop mitt liv när det spretar åt alla möjliga håll. Nästa vecka kommer jag igång igen med både rehab och möte med  en av mina egna coacher – jag har ju tur att ha två som hjälper mig. Tänker tipsa om en fantastisk plats på nätet ”Bli mera du” som är en plats för alla självkritiska själar som söker sinnesfrid

Skamaren

Var rädda om er alla fina.

Puss.

 

4 thoughts on “Grejen att inte varken veta eller känna…

Add yours

  1. Men åh, tur att det finns hjälp att få. Kommer säkert bli bättre skall du se.
    Svar: Exakt, jag fattar inte HUR dom som har barn får ihop tiden där, på kvällarna är jag för trött liksom. Ja skall bli så himla mysigt att resa även detta året!

  2. Ja, ens hjärna kan vara ett riktigt fult spöke som lurar i oss en massa dumma saker. Been there, done that. Prestige och måsten kan hoppa åt skogen. Bra när du lyssnar på din kropp. Heja, heja Kamilla.
    Kram Petra

  3. Passar på att önska dig en trevlig helg, fina Kamilla.
    Svar: Ja det var verkligen en superbra start på veckan ,bara det att jag fick världens huvudvärk efteråt, spänningar som släpper.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: