Bästa, Gladaste, Skönaste och sämsta.

Hej.

Alltså idag har jag verkligen kastats runt i själen.  Upp och ner och igen. Varför kan det liksom aldrig bara vara lite frid?

Bästa idag har varit shoppingturen med Tilda. Jag köpte endast etiketter till paket medan T shoppade desto mera. Skönt att komma hem med en glad och nöjd tjej. Vi såg den sötaste lilla nallen – förlängningen av alla fluffbollar som vi alla sett på de flestas väskor ett tag. Jag hade gärna hängt en av dessa sötnosar på en svart skinnryggsäck i vår.

IMG_7029IMG_7028

Gladaste nyheten måste vara att tvättmaskinsreparatören kunde laga vår tvättmaskin på garantin. Men visst blev jag lite skraj när jag kikade in i tvättstugan och såg denna syn innan T och jag åkte på shopping.

IMG_7025

Skönast idag är alla gånger min promis tidigt i morse. Jag vakande super tidigt för att kommit in i julledigt lunken och kunde inte alls somna om. Så det fick bli en snabb kaffe och sedan en lång skön promis. Lyssnade på en ny podd idag – Skäringer och Mannheimer, den var riktigt bra. Mitt dagens tips få bli deras podd. Lyssna….och le för det var det jag gjorde. Jag log med hela fejset kom jag på mig själv att göra.

IMG_7024

Sämsta få bli att jag åkt bergochdalbana hela dagen. Men bara för att sämsta är så trist tänker jag inte nämna eller älta det mera för fy vad trist…. för er att läsa.

Må så gott.

Puss & Kram.

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: