Provskjutning av fyrverkerier.

Hej och Hallo.

Nyss hemkommen från ett minst sagt annorlunda äventyr lite i stil med fyrverkerikvällarna under Vattenfestivalen som vi hade här i Stockholm förr. Jisses så jag saknar den festivalen på tal om något annat.

Provskjutning av fyrverkerier.

Vi har varit på provskjutningsföreställning av fyrverkerier med Svea Fireworks uppe i ett industriområde häromkring. Hur mycket folk som helst som var nyfikna på en fyrverkeriföreställning och få tips om vilka pjäser som de eventuellt skulle köpa. Jag är absolut ingen skjutare utan är mest rädd när nära och kära skjuter sina fyrverkerier. Däremot på tittat jag mer än gärna på vackra skådespel på himlen.

Magiska skådespel på himlen över Skyttbrink ikväll. Lite synd att det var lite molnigt men mer än okej ändå. När föreställningen var slut bröt nästan kaos ut inne i butiken när alla skulle shoppa loss bland alla fyrverkeripaket och lådor. Galet måste jag säga men men de ville väl så gärna köpa den bästa pjäsen till nyårsafton.

28b28d

28c28e

Snart blir det hockeykväll i soffan här hemma då vi ska Heja på Sverige mot Tjeckien i JVM.

puss1

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: