Egentid i skogen.

Hej på er alla.

Hoppas ni har det bra alla fina. Julen är över och om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är skönt. Jag tycker om allt innan jul men när det väl drar ihop sig för självaste julafton tycker jag mest att det är en massa krav och måsten på alla plan.

Sjukstuga och lata dagar.

Tilda och Marcel hostar, är hesa och en av dem har hög feber. Marre ligger en dag efter och har hittills bara småfeber så vi får vänta och se vad som händer. Hoppas att vi andra tre klarar oss från att bli sjuka. Just därför blir det lata dagar med mycket mys och många filmer.

Egentid i skogen.

Det var helt magiskt underbart att få komma ut i skogen idag igen. Jisses vad jag behövde den stunden. Att få andas och känna in livet  i varenda liten del av mig behövdes för både kropp och knopp. Givetvis blev det ett stopp vid önskebron för att önska om mig.

27a

Såg en rolig och speciell snögubbe nere vid Brosjöbadet. Någon hade byggt en snögubbe och placerat denne på isen så det såg så häftigt ut. Vilken grej liksom.

27e27d

Årsresumé på G.

När jag gick min runda idag hann jag tänka många tankar och klura på livet i stort. En årsresumé borde jag ju göra. Tänka efter vad som varit bra och mindre bra. Hur jag ska gå vidare med mina drömmar och mål …..Många av mina bloggvänner har redan publicerat sina reflektioner om 2017. Just nu klurar jag på hur jag ska göra mina på bästa sätt. Många tankar blev det idag både stora och små.

27c

IMG_9088

Kram.

4 thoughts on “Egentid i skogen.

Add yours

  1. Fint inlägg Kamilla, och jag förstår att det var skönt att komma ut på promenaden med lite egentid! Det blir ju lätt en brist på det över julhelgen. Ska också ge mig på någon form av resumé av året/sätta upp målsättningar för det nya. Kram

  2. Men åh ni med sjuka ser jag, så surt! Samma som jag feber, hosta och så bränner det i bröstet :/ Julen har jag städat ut det mesta utav idag, så himla skönt!
    Svar: Så bra sagt Kamilla, nej jag borde väl inte ha åldersnoja. Som du säger livserfarenhet! Tack snälla du och god fortsättning till er. Jag är fortfarande lite dålig här. Jäkla långdraget.

Kommentera

Up ↑

%d