Kasta, rensa och sortera.

Hej.

Vilket kaos och stök det varit hemma hos oss idag. På listan idag stod utrensning av klädkammaren som innehåller och innehöll det mesta. Men nu efter säkert sju timmar börjar det sakta ordna upp sig riktigt bra inne i klädkammaren.

Kasta, rensa och sortera blandat med planering av hur allt ska få plats och bli så bra som möjligt. Vi har en rätt så stor klädkammare då även William har sin garderob där inne och vi har tre garderober med prylar i höga som upp till taket som är högt där inne.

26a26b26c

Hua hua vad vi jobbat och slitit idag. Snart väntar en välförtjänt varm dusch för min del. Som jag längtar efter den. Nu återstår bara att  få  ut allt i garaget eller ena bilen så kanske vi kan åka till återvinningen imorgon och få bort allt gammalt och skräpigt.

goodbye

Puss & Kramis.

One thought on “Kasta, rensa och sortera.

Add yours

  1. Så härligt det låter och så skönt när det är gjort. Vi tömde vår klädkammare och tapetserade, lade nytt golv, sen blev det bara hyllor i stället för skåp. Nu har jag en ”walk in closet” perfekt, tabu för plastpåsar…
    Detta är ett måste ibland…
    God fortsättnig!
    Kram Birgitta

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: