Hoppsan någon såg mig kyssa tomten!!!

God Fortsättning.

Juldagen brukar oftast vara en lugn dag där slappa har fokus på schemat. Familjen åkte iväg innan jag ens orkat kliva ur sängen och åkte skridskor på utebanan i Visättra. Roligt för dem och skönt för mig som fick en riktig sovmorgon.

25hh

Annars så gör vi inte många knop här hemma idag…. Det blir mest att vi-skrotar-omkring-och-gör- just-ingenting-alls-idag….

Igår hade vi en mysig julafton med våra nära och kära. Lugnt och skönt och inte för många måsten vilket passade mig perfekt. Lite trist med mina knäck som inte alls ville som jag. Förra gången jag kokade blev mina knäck en tiopoängare så blev det inte alls denna gången då de inte alls ville släppa från pappret. Trist men goda var de trots allt kan jag säga för den som vågar komma och smaka. Barnens äldsta kusin Therese är en riktig fixatjej och kom med hemgjord glöggsangria med de finaste egen tillverkade julgranskulornas med våra namn på runt flaskan. Tack fina Tessan.

25bb

Mysdag innebär mjukiskläder, mycket choklad, filmstunder med slö och slappande. Jag tog mig även en pratstund med tomtarna kring granen. Tänkte att de kanske ville höra mina tack och önskningar för nästa jul redan nu.

25ee

Hoppsan någon såg mig kyssa tomten!!! 

25gg

Snart blir det Kungafamiljen på tv för min del därefter tror jag minsann att vi hinner med en film till. Vad gör ni en dag som denna?

Julgranspynt.

Hörde på nyhetsmorgon strax innan jul att i år skulle det vara udda, balla och nytänkande när det handlade om julgranspynt. Jag får erkänna att jag verkligen har tyckt om mina fina glittriga bilar som jag köpte hem till vår gran. De hänger såå fint i granen. Mee Like ♥ på den.

25dd

Återigen God Fortsättning.

Puss & Kram.

 

One thought on “Hoppsan någon såg mig kyssa tomten!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: