Julpresenterna fixade och fina.

Halloj.

En sak som jag alltid tyckt varit riktigt roligt är att fixa presenter till fröknar, ledare och annat löst folk. Kalaspresenterna till barnens vänner har oftast legat på mitt bord. Vem vet det kanske bor en personlig shoppare i mig eftersom jag verkligen gillar att shoppa till andra.

Juletid innebär paket till klasslärare och ledare. Nu är ju killarna så stora att den tiden är förbi. Att köpa paket till barnens lärare slutar man nog med i samband att de går upp i högstadiet då de inte har en och samma lärare utan ämneslärare. Förr var det ett himla shoppande nu blir det endast till Tildas klasslärare och gympaledarna. Inom hockeyn brukar alltid lagledaren köpa klappar till tränarna från laget.

Julpresenterna fixade och fina. Känner mig ganska så stolt över hur fina årets klappar blev. En disktrasa kanske inte är så himla roligt att få men håll med mig om att den är fin – disktrasan från Carolina Gynnings kollektion.

18b18c18d18a

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan och kika på Strömstedt som samtalar med Gessle.

Ha en toppen kväll.

Puss och Kram.

4 thoughts on “Julpresenterna fixade och fina.

Add yours

  1. gillar disktrasan så cool man vet inte om man vill använda dem =) ja du snö är det men idag lite plus eller vid nollan men blev lite slask o sen is igen på kvällen så tokigt är det . tror ändå inte allt försvinner o vi bor på ett litet berg så högt gör väl ändå lite brukar ja tycka då vi åker ner på stan så kanske det ligger kvar

  2. Men åh bästa presenterna ju!!!
    Svar: Jamen det är ju en sån häftig känsla, kan inte riktigt beskriva den..Underbar känsla! Ja det gör det så i år har vi dragit ned kraftigt på julklappar. Fin tradition av er. Tycker fler borde tänka till lite.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: