Medelhavsinspirerat Julbord.

Hej på er.

I år tänkte jag att vi skulle prova på ett lite annorlunda julbord eftersom det egentligen bara är Robert som tycker om julmat hemma hos oss. Sagt och gjort jag bokade in oss på Medelhavsinspirerat julbord på First Hotel Taverna. Vi tycker alla om smakerna från Medelhavet så det borde ju vara en fullpoängare.

Medelhavsinspirerat Julbord.

Säga vad man säga vill men julbord ska vara julbord med julmusik i öronen. Kom på mig själv att jag nog är ganska kräsen och vill ha en viss service. Jag även kan störa mig på när jag ser eller anser att saker och ting inte flyter på eller funkar som de borde i olika sammanhang, lite så var det i kväll på tavernan. Jag har redan börjat planera för nästa års julbord. Då kommer det bli traditionell julmat med både sill och skinka på bordet.

20e

20f20b

Vi hade i alla fall tur med sällskapet.

Man säger ju ibland att man hade tur med vädret jag säger att vi hade tur med sällskapet ikväll. Mycket skratt blev det med syster och hennes Jacob och Julia. Tack för allt.

20d20a

18E027D2-20B5-4B5C-8E14-EE7635DA2B9A

Natti Natti.

Kramis.

 

2 thoughts on “Medelhavsinspirerat Julbord.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: