Hakat på trenden med vetegräs.

Hej.

”I samarbete med Svensk Hälsokost

Om det finns några piggknep som fungerar är jag mycket intresserad av. Jag har under en längre tid både läst och testat på om olika metoder och produkter som ska göra gott för hälsan. Att söka efter mera energi och lära mig balansera med den energi jag har varje dag är viktigt för mig. Det är så många dagar som jag känt att jag behövt en energibomb som sätter fart på mig igen och kan ge mig min energi tillbaka.

Hakat på trenden med vetegräs.

Vetegräs har blivit ett vanligt inslag på många juicebarer och caféer där det serveras nyttigare fika-alternativ. Jag, som blivit hälsointresserad har hakat på trenden med att ha vetegräs genom att lägga vetegräs i mina smoothies. Vetegräs EKO från Healthwell är ett ekologiskt pulver av näringsrikt vetegräs. På senare tid har vetegräs blivit populärt i hälsosammanhang och används ofta i juicer och olika shots. Vetegräs smakar friskt och har en smak med sting och lite nötigt.

IMG_6561

En näringsboost som gör gott för kropp och själ!

Vetegräs är rikt på näringsämnen och innehåller bland annat klorofyll, aminosyror, vitamin E, kalcium, zink, järn och koppar. Klorofyll är det pigment som växter använder för att få i sig energi från solljuset och sägs ha en del hälsofördelar även för människan. En av dessa är att klorofyll anses ha en utrensande effekt på kroppen, eftersom klorofyll bidrar med syre till cellerna, som i sin tur ökar flödet av syre genom blodkärlen.

IMG_6567IMG_6573

Vetegräs är fritt från gluten.

  • Rikt på mineraler och aminosyror
  • Ekologiskt
  • Innehåller ca 70 % klorofyll
  • Innehåller protein
  • Bra för pH-balansen

Finns det piggknep som funkar?

Jag hoppas och tror att jag mår bättre av att piffa till mina smoothies med vetegräs från Svensk Hälsokost. Så jag svarar ja på piggfrågan – vetegräs funkar. Pulvret har dessvärre en förmåga att puffa ut på hela bänken eller flyga av mitt teskedsmått så det blir till att torka.

IMG_6564

index

”Vi är företaget med hjärtat som slår lite extra för en hälsosam livsstil med omtanke om människa och miljö. Vi vet att du som kund är unik och därför vill vi inspirera dig till att hitta det du söker för att du ska kunna uppnå dina egna mål. Vi anser att naturlig skönhet kommer inifrån och vi vill ge dig goda förutsättningar till att enkelt hitta just dina perfekta produkter. Hos oss finner du förutom ett stort utbud av hälsokost och skönhetsprodukter även många ekologiska och allergivänliga alternativ”.

Kramis.

 

3 thoughts on “Hakat på trenden med vetegräs.

Add yours

  1. Kunde inte kommentera ditt avundsjuka inlägg.
    Svar: Trist med avundsjuka,typiskt svenska lite att man inte kan unna och vara glad för ngn annans skull.
    Svar: Ja wow det hade verkligen varit så häftigt att få komma dit! Drömmen! Ja hihi, önska sig kan man alltid göra.

Kommentera

Up ↑

%d