”En bild som symboliserar kärlek för mig”

Hej.

Lucka nummer 15  idag ”En bild som symboliserar kärlek för mig”.
I mina mappar och på mina hårddiskar finns det många fina bilder på vad som är kärlek för mig. Nu var de en bild som ska visas.

IMG_5667

Kärleken till sina barn är så stor att det inte finns ord som räcker till för hur stor den är. Det bästa jag och Robert någonsin gjort och kommer att göra under vår tid här på jorden är våra barn – William, Marcel och Tilda. Älskar er allt ♥♥♥.

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

2 thoughts on “”En bild som symboliserar kärlek för mig”

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: