”En person jag är avundsjuk på är…”

Hej.

Lucka nummer 16: ”En person jag är avundsjuk på är…”

Avundsjuka är ett ord som jag egentligen är allergisk mot. Jag anser att vi alla har något som är speciellt och värdefullt. Däremot vill jag säga att jag beundrar personer som vågar stå upp för de mänskliga rättigheterna. Jag beundrar även de som vågar gå sin egen väg och tror på det som de anser är rätt.

p.txt

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

2 thoughts on “”En person jag är avundsjuk på är…”

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: