Galet trevlig…

Hej Hej.

Den lugnaste helgen på mycket mycket länge för mig. Så fick det bli. Min energi var noll och ingenting och jag lyssnade. Knappt att jag själv kan fatta att jag bromsade in så hårt och bestämt samtidigt som jag faktiskt är lite stolt över att jag lyssnade på kroppen.

Julklappsshoppade med Wille.

Min söndag har varit lagom och mysig. William ville att jag skulle åka med honom och julklappsshoppa då han är på APL hela veckan och kände att han ville bli klar med sina klappar. Jag är så galet stolt över våra barn. När vi går ut ur en butik säger de båda försäljarna. – Galet trevlig kille det där för att vara så ung! Den trevliga killen var vår Wille. Gissa om hans mamma blev rörd och stolt? Hur som helst så blev det några klappar shoppade även för mig. Fröken presenten är fixad till Tilda´s lärare. I år fick den bli fina chokladpraliner.

17b

Finaste vinterhusen såg jag inne på Jonells. De hade gärna fått flytta hem till oss men se de gjorde de inte alls…

17c

Gott kaffe och spännande choklad.

Innan vi åkte vidare för att hämta gympatjejerna köpte vi med oss gott kaffe och jag fick med mig en spännande lite chokladbit. Fem Pinglor på den. Mee Like att få lära känna nya smaker.

17e17d

Tokungarna Lussade för mig.

Gissa om jag blev överraskad när jag stod och vek tvätt när mellan och liten kom och lussade för mig bara sådär. En tomte och en lång stjärngosse vars strut gick i taket uppe i vårt sovrum. Söt chock av mina Sötnosar ♥. Tyvärr så var det som på de flesta luciatåg fotoförbud. Däremot ställde liten Tilda upp när konserten var över som tur var.

IMG_6659

natti

Kramis.

 

2 thoughts on “Galet trevlig…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: