För trevnadens skull.

Hej Hej.

Jag fick mig en tankeställare när jag stod i kassan på Fältöversten och skulle betala min smoothie för en stund sedan. Framför mig i kassan står en kvinna med barnvagn som köper kaffe. Problemet uppstår när hon vill betala kaffet kontant. Kvinnorna bakom mig undervisar all oss andra att här betalar vi inte med småkrafs. De vill tydligen inte ha in tattare i centrum för trevnadens skull.

Suck på dem😡.

Diskussuonen fortsatte mellan de inblandade om hur vida alla hade lika värde och så vidare

Förtrevndens skull bjuder jag på en fin bild från blomsterbutiken på Fältöversten.

3B877A1D-323E-40D0-AB3D-077F42D624F0

Kram.

One thought on “För trevnadens skull.

Add yours

  1. Åh så himla tråkigt beteende :/ Men så fint med kanderade äpplen! Kul med ditt dröminlägg där, vem vill inte resa, ååååh vad jag vill till Peru så småningom.
    Svar: Jamen exakt det är borsten och utformingen som är viktig såklart. Många har pratat så gott om denna mascaran så jag var tvungen att testa och den är grym. Fäller inte och lätt att tvätta bort med. Bra kombo! Samt att man får grymt snygga fransar! Ja Rituals är bra den har jag med i skåpet 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: