Som en räddande ängel…

Hej.

Jag är lite besviken på mig själv. Igår gick det så himla bra med bloggen och både besökare och kommentarer ramlade in. Jag var aktiv igår så det ger såklart belöning. Idag är det raka motsatsen. Jag hade hoppats på att få till bloggandet  men min mage har krånglat idag. Redan imorse hade jag småont i magen vilket ökade och ökade. När jag åkte mot St:Eriksplan för att äta sen lunch med syster kunde jag stundtals knappt stå upprätt.

14b

Testade att ta alvedon för att få bort smärtan men lyckades inget vidare. Tyvärr så blev Cicci´c och min lunch blev bara lunch och ingen fika som vi planerat. Cicci skjutsade mig till tåget vid Odenplan för jag var tvungen att komma hem.

Jag satt ner på perrongen.

Det finns några saker som jag verkligen tycker är äckligt. En av dem är att sitta ner och vänta på tåg på perrongerna. Ljuger inte när jag säger att jag säkert inte suttit ner på typ 20 år. När jag alltid kommer hem och varit ute och åkt tåg måste jag byta kläder. Jag får tokfnatt om någon skulle sitta i en säng med tunnelbanebyxor. Lite knäpp jag vet men så funkar jag.

Idag när jag äntligen kom ner till perrongen efter att fått gå en rulltrappa ner var jag helt färdig. Kallsvetten rann ner för ryggen och jag kände mig som levande död var jag tvungen att sätta mig. Jag fattade inte hur jag skulle komma levande hem så illa var det. Ni kanske vet känslan när smärtan är så hemsk att man funderar på att ringa 112 eller be informatörerna på centralen ringa efter ambulans då är det illa.

Som en räddande ängel ringde han min älskade Wille som sett på vår app att jag var på Odenplan. William har APL nära Odenplan. Känslan av att sitta helt tyst bredvid Wille hela vägen hem var så skön. Känslan av att veta att om något skulle hända skulle vår Wille rädda mig var en befrielse från ovan kändes det som. Tack för att du kom och vi kunde åka tillsammans hem William.  Love you. Väl hemma efter rätt medicin släppte värken och jag kunde fungera igen. Fast jag erkänner att jag var ruskigt rädd när det var som värst att  det var tarmvred eller något i den stilen.

6d21082890866b874ba50cfd0e3f1786--night-guy-nighty-nightPuss Puss.

 

One thought on “Som en räddande ängel…

Add yours

  1. Ussccha för magvärk och skönt att Wille kom så det kändes bättre. Jag har magkatarr emellanåt. Hade mer förr och det gör gräsligt ont

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: