”Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt”

Hej.

Dags för Lucka nummer 13. ”Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt”

Det är klart att jag har hemliga drömmar som jag inte säger högt. Bara tanken på att viska min hemligaste för er är nej nej nej så den behåller jag för mig själv. Jag har däremot en dröm om att få resa jorden runt med kameran runt halsen. Resan får inte har en bestämd tids längd för jag vill känna att här stannar jag några dagar eller kanske rent av bor ett tag. Jag drömmer om friheten att få uppleva allt som jag önskar och drömmer om. Jag vill utmanas och lära mig nya saker. Det nog egentligen en längtan efter att bara få uppleva och leva med mina drömmar om livet. Jag kanske får önska mig en av mina drömmar av jultomten i år.

13d

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

2 thoughts on “”Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt”

Add yours

  1. söt tomte . ja men dt är bra med drömmar . drömmar lever man ofta för .
    ja det är ju lite samma här ingen barn i den ålder så man ffår gå längre då blir det tv m va mysigt det me

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: