Rena rama drömmen?

Hej Hej.

Onsdag och ledig dag eller så var det ju inte men hemma dag för reflektion står på schemat. Jag klev upp tidigt och kikade på Luciamorgon en stund på tv:n innan jag gick och sov ens stund till. Så välbehövligt.

Egen isbana.

Egen isbana på G på hela framsidan. Rena rama drömmen? Nej inte riktigt. Jag och Tilda protesterade för vi vill såklart bygga snökoja. Suck! Vi får bygga på baksidan i år – tänka om tänk tänk.

Med egen isbana följer givetvis en egen vaktis som tar hand om och sköter isen. Vår vaktis heter Marcel. Det ska bli spännande och se vad detta projekt slutar och om det blir några skär på den kommande isbanan.

11d11c11b

Ha en fortsatt fin dag.

Kramis.

 

14 thoughts on “Rena rama drömmen?

Add yours

  1. Men åh vad roligt med egen isbana 🙌🏼😃 kommer ihåg när jag var liten – då fanns det alltid en stor pöl vatten på gräsplätten utanför huset. På vintern när det frös till is så hade vi våran egna skridskobana! Hade verkligen så roligt med kompisarna på den lilla fläcken kommer jag ihåg!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: