Massageljus från Klinta.

Hej.

// Inlägg i samarbete med Doftriket //

Att jag gillar att testa och prova på nya saker och ting är ingen hemlighet alls. Jag fick äran att testa på ett massageljus Klinta från Doftriket. Massageljus, vad kan det vara? Nyfiken som jag är fastnade jag för att  kunna använda sig av oljan som smälter när ljuset tänds att massera med.

Klintas Massageljus & Hudvård.

Klinta massageljus består av fyra miljövänliga komponenter. Sojavax, palmolja och rapsolja tillsammans med en doftolja eller eterisk olja. Ljusen innehåller alltid vegetabiliska ingredienser som du med gott samvete kan smörja på huden. Jag valde Apelsin & Ylang Ylang doften på mitt ljus. Ljuset doftar verkligen apelsin när det brinner. I vårt hus spreds en behaglig apelsindoft.

” Har du köpt hem en massa apelsiner” Ena sonens kommentar när han kom hem från träningen och dottern och jag hade fotmassage stund tillsammans.

IMG_6335

Hur bildas oljan? Tänd ljuset, låt det smälta och applicera sedan oljan. Jag var först lite tveksam på om inte oljan som bildats skulle vara för varm – men inte alls. Det är lätt att tänka att vätskan som bildas är stearin vilket är fel. Oljan smälter redan vid ca 55 grader och är då lagom varm. Att ljuset dessutom är miljövänligt, vegetabilisk och inte testat på djur känns viktigt för mig. Jag tror nämligen på att alla kan göra något för miljön. Genom att använda sig av miljövänliga produkter bidrar vi alla till att bevara vår fantastiska värld på något sätt.

IMG_6331

Masserade fötter med den underbara oljan som får lagom temperatur när oljan smälter tillsammans med dottern. Oljan var mjuk och skön och inte så klibbig som flera oljor kan vara. Klintas olja gick snabbt in i huden och gjorde våra fötter mjukare. Med 45 timmars brinntid kan vi massera många många flera gånger vilket våra vinterfötter kommer tycka om.

IMG_0367

Må så gott – Kram.

 

 

 

 

 

One thought on “Massageljus från Klinta.

Add yours

  1. Älskar verkligen Klinta ljusen, dom är fantastiska och luktar helt gudomligt också!!
    Svar: Ja det var en fantastiskt vistelse och vi alla fick ut jättemycket av det tror jag. Så himla mysigt!!! Ja västkusten är allt underbart 😉

Kommentera

Up ↑

%d