Lucka nummer 8: ”Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut”

Hej Hej.

Just idag har jag som uppdrag att tipsa om Instagramkonton som jag älskar så jag väljer att tipsa om fem konton via Kajsons Julkalender.

Fem perfekta konton.

@ StyleMood

stylemood

@ Fatima Lima Vieira

fatima

@ Johanna_Sweden

johanna

@ Nails by Bano

nailsbybano

@ Ann Helene Svendby

annhelene

Varför just dessa konton?

Jag gillar snygga vackra inspirerande bilder. Variation och personlighet tycker jag även är viktigt för att jag ska kunna säga att kontot är perfekt. Perfekt är egentligen ett ord som jag är allergisk emot personlig ett bättre ord för mig. Allt måste inte vara perfekt. Perfekt är ofta skapat av en yta som inte är sanningen och då faller personligheten tycker jag.

girlang

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

2 thoughts on “Lucka nummer 8: ”Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut”

Add yours

  1. Dom där perfekta instagram konton är oftast dem jag inte följer för det finns ingen som helst personlighet i dem. T.ex inredningskonton etc. Johanna och Fatima följer jag.
    Svar: Ja hihi fick en snilleblixt där! Alla tycker ju och tänker olika om olika städer liksom! Barca o London är verkligen fantastiskt. Rom måste du verkligen åka till!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: