Tänk att jag fångade denna stund på bild

Halloj.

Tiden rann iväg och nu sitter jag här i soffan och försöker ladda och samla ihop mig inför morgondagen. Då smäller det med rehab start för mig. Det känns lite pirrigt när jag inte har en susning om vilka jag kommer att hänga med. Alla ansikten kommer vara nya det är bara personalen som jag känner till.

Min lördag och Söndag.

Helgen har varit bra men gått alldeles för fort för mig. Idag var det uppvisning för Tullinge GF och igår var Cicci och barnen här.

 Söndag: Juluppvisningen var trevlig men lite för lång för mig som har svårt att sitta stilla så länge. Jag har kikat på alla gymnasterna från de allra yngsta till FBST som är föreningens främsta tävlingsgrupp. Uppvisningen har varje år ett tema. I år var temat Jul. Tildas grupp var klädda som polkagrisar och julklappar. De tokiga gymnasterna hade julklappskartonger på sig och hoppade första varvet på trampet med dem på. Lite små roligt och charmigt på samma gång.

10pp

Kärlek. Visst fanns det kärlek i hallen idag. Söta smågymnaster som tultade omkring runt en gympabana lite hur som helst.  Gymnaster från de yngsta till de äldsta i en salig blandning. Tilda tycker så mycket om sin gamla tränare Viktoria som nu leder andra grupper. Ibland kommer hon in och hjälper till i Tildas grupp, vilket är uppskattat. Att känna stöttning och förtroende av sina tränare är så viktigt. Jag tror att ni ser det jag såg live i dessa bilder. Jag blev riktigt glad i hjärtat när jag såg vilket stöd dessa tränare gav Tilda i denna stund. Mee Like ♥. Det är just precis detta man vill se och känna som förälder. Tänk att jag fångade denna stund på bild – Wao på den alla dagar i veckan!!!

10b10a

10c

Lördag: Cicci och barnen kom över och vi hade en urmysig lördag tillsammans. Jag gav mig på att koka chokladkola och knäck dagen till ära. Kolan blev först en flopp så jag fick koka om en ny sats. Däremot fick jag fem stjärnor på mina knäck. Så galet goda och sjukt stolt över mig själv.

10knäck110knäck2

Pepparkakans dag innebär garanterat att man måste baka, äta eller dekorera pepparkakor, eller hur? Vi valde dekorera här hemma och mumsa i sig en och annan liten kaka. Nästan alla utan mig och Cicci dekorerade pepparkakor. Först var det svårt att få någon till att skapa en stund men när de väl kom igång var det ännu svårare att få konstnärerna att leka lekar och spela kort.

10knäck4

God Natt – Vi hörs imorgon.

Puss.

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: