Fredagsfokus och nya naglar.

Halloj.

Nu är det fredag igen så skönt om jag får tycka. Jag har sovit urdåligt i natt igen. Tre timmars sömn och jag håller fortfarande ögonen öppna är inte så illa pinkat. Vet inte alls varför men jag tror det har att göra med att det är mycket i skallen på mig nu och att rehab börjar på måndag.

Nya naglar.

Att fixa naglarna stod på mitt schema idag. Det är alltid lika kul att komma till MalinMiss Elegance och få fina naglarna. Nu har jag haft en period med galna eller busiga naglar de brukar följas av några månader med snälla och enkla naglar. Så blev det. Idag blev det nog ibland de enklaste jag haft på flera år. Men vem har sagt att snygga naglar behöver vara extra allt? Kanske jag men jag får nog ångra mig någon månad eller två. Julnaglar hoppade jag av i år. Visst kan det var kul men alla har knallröda naglar till jul förutom jag som kör på rött på sommaren istället.

8d8b

Fredagsfokus.

Jag bjöd mig själv på en god fika innan det var dags att sätta sig i bilen och åka hemåt igen. Min stund på jorden denna fredag med en julkaffe och lussebulle. Helt rätt på alla sätt och vis.

8c

Fredagspresenten.

För er som tycker att jag slarvat med presenten vilket jag inte gjort… Jag gav mig själv en påse kaffe. Julkaffe från favorit stället kan ju inte alls bli fel. Tack lilla JAG.

8fredagspresent

Må så gott – Kramis.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: