Lucka nummer 7: ”En ofiltrerad bild från idag”

Hej.

Utmaningen idag på Kajssons kalender är att visa er en ofiltrerad bild från just idag. Egentligen en enkel utmaning för då kan jag välja vilken bild jag vill  – hur som helst liksom. Grejen är den att jag själv kan tycka att bilden jag kommer att visa borde vara tagen med stora kameran och en bra bild. Så blir det tyvärr inte.

Bilden kommer ifrån Flempans match ikväll mot Järna och är tagen från läktaren med Iphone7 rakt upp och ner inget mer. Förresten så vann Flempan matchen med 6 -2. Bra jobbat killar!

IMG_6395

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: