Ny friserad och nöjd.

Hej Hopp.

Idag var det äntligen dags för mig att fixa till mitt hemska och slitna hår. Tur för mig så fick jag sällskap in till frisören. Tilda kom hem tidigt från skolan med magont vilken släppte efter en alvedon och en timmas sömn. Så hon ville gärna följa med mamsen in till stan.

Ny friserad och nöjd.

Så skönt att äntligen komma iväg och fixa håret igen. Denna gången provade jag en ny salong inne på Pretty Center 1 på Östermalm som en vän pratat så gott om. Håret klipptes av en ganska bra bit vilket i sin tur var lite trist men verkligen nödvändigt. Det blev även lite ny färg för nu hade de små grå börjat kika fram lite här och där.

7e

Resultatet än så länge känns riktigt bra. En bra bit kortare och fram ifrån ser håret ljusare ut. Hoppas bara att jag inte blir randig när utväxten kommer. Bästa av allt  – jag får rabatt nästa gång jag kommer, Mee Like ♥ på den.

7a7b7c

Innan vi åkte hemåt igen hann vi med en sen lunch och en kaffe i handen. Så skönt att kunna komma hem en stund och vila mina blå en stund innan nästa stopp. Nu väntar cafétjänst för mig innan kvällen Flempan match.

Ha en fin fin kväll.

Puss.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: