Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Hej.

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”. Tror att jag visat de flesta så jag fick ta mig en ordentlig funderare. Till slut kom jag fram till att jag inte fotat hörnet i hallen upp till Robert och mig.

I detta lilla hörn möts gamla husväggen med en altandörr. En dörr som vi inte använder så mycket om det inte är en stekhet sommardag, vi använder dörren ut till altanen oftast från vardagsrummet. Där i hörnet står ett brickbord som brukar få lite ombyte på vad som ska stå där. Nu står det en vas med grankvistar som ska likna en sockertoppsgran med små urgulliga röda lovikka vantar hängandes i grenarna.

6b6d6c6a

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: