En bättre vardag med Företagsbostäder.

Hej.

// Inlägg i samarbete med Företagsbostäder.se//

Vårt nya samhälle har vuxit sig stort och brett långt utanför vår trygga miljö hemma på vår egna gata i stan eller i våra hemorter. Många är det som nu reser jorden runt och arbetar på annat ort några dagar eller för längre uppdrag. Att vid jobbresor bo på hotell kan vara både trevligt och mysigt några dagar. För den som ofta reser och blir kvar på samma plats en längre tid kan det vara skönt att få en bättre vardag med en egen bostad genom Företagsbostäder.se . Den tiden man tillbringar på orten utanför sin arbetstid är minst lika viktig för ett bra välbefinnande.

22448289_1552754744783465_8513005337412668132_n

Sveriges största leverantör av företagsbostäder.

Behöver du ordna tillfälligt boende åt en anställd eller en konsult? Letar du övernattningslägenhet till ditt företag? Företagsbostäder hyr ut möblerade företagslägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. Att hyra en företagslägenhet är ett hemtrevligt och prisvärt alternativ till längre hotellvistelser. Lägenheterna är fräscha, komplett utrustade och centralt belägna och du får alltid snabb och personlig service. Slutstädning och fastighetsjour med dygnet-runt-service ingår. En trivsam bostad är en bra grund när du ska rekrytera den kompetens ditt företag behöver. Lägenheter går att hyra från 4 nätter och uppåt, och du bokar bara den period ni faktiskt behöver lägenheten, oavsett kalendermånad. Företagsbostäder hjälper dig att hitta en trygg och bekväm bostadslösning.

Tänk så skönt att kunna leva ett så likt liv som det hemmavid när du är borta och jobbar. Du kan laga egen mat, baka dina frukostfrallor, ha med nära och kära och om så vill fira födelsedagen med kalas i företagslägenheten. För att kunna leverera på topp behöver du vara utvilad och ha balans i livet.

Lägenheterna finns i olika storlekar efter kundens behov. Välj mellan lägenheter med 1, 2, 3, 4 eller 5 rum och kök. Alla lägenheter är fullt möblerade och utrustade för självhushåll. Det innebär till exempel att det finns rena lakan och handdukar och ett komplett utrustat kök med bland annat mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Alla lägenheter har också strykjärn, strykbräda och städutrustning. Slutstädning ingår vid hyresperiodens slut. Vissa av lägenheterna har tvättmaskin, andra har tillgång till gemensam tvättstuga. Självklart ingår alltid fri internetuppkoppling, tv med grundutbud av kanaler samt stereo.

Rätt person på rätt plats är viktigt och många gånger svårt att lösa eftersom vi alla har olika bitar i våra liv. Vi är inte bara kollega, fru, mamma, dotter eller vän. Företagsbostäder bidrar till att den som behöver bo på annan ort har en möjlighet att få till alla bitarna av sig själva. Med en företagslägenhet blir vardagen så lik den den hemmavid.

Ta kontakt med Företagsbostäder så hjälper de er med en lägenhet vi i de flesta fall hjälpa dig med en lägenhet direkt samma dag.

Ha en bra dag.

Kram.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: