Polkagris och julklapp check på den.

Hej Hopp.

Gav mig friheten att somna om när Tilda gått till skolan. Vaknade av att Tilda´s kompis mamma tyckte vi kunde åka tillsammans till Skäris och försöka hitta kläder och utstyrsel till helgens uppvisning för Tullinge GF.

Polkagris och julklapp check på den.

I år ska Tilda´s grupp vara polkagrisar och julklappar. Inte de lättaste att hitta kreationer till som de dessutom kan gympa i. Så Susanne och jag slog våra kloka huvuden ihop. Efter några varv i olika butiker och några klick på nätet kunde vi säga check på den.  Rödrandiga tights hemklickade och paketkläderna fixade. Det blir bra det här – hoppas nu även att tjejerna tycker vi fått till det bra. Tydligen har tjejerna fått för sig att de ska komma in i julklappsklädda flyttkartonger. Det blir spännande att se hur de tänkt sig. Den som väntar får se eller hur säger man?

5d

Visst skulle det vara så extra roligt om tjejerna velat köra i denna polkadräkt som Susanne hittade i någon butik, minns inte vilken. Dräkten är bara så himla super bäst ♥.

ADCB625B-5B28-4A30-9D6B-10DF42292520

Innan vi åkte hemåt igen hann vi med en god sallad på ett av matställena som fortfarande är kvar sedan jag var mammaledig med Marcel. Tack för idag Susanne. Det här gjorde vi bra.

Må så gott alla Sötnosar.

Puss.

2 thoughts on “Polkagris och julklapp check på den.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: