Lucka nummer 5: ”Den perfekta middagen enligt mig”

Hej.

Lucka nummer 5: ”Den perfekta middagen enligt mig”.

Perfekta är så olika, perfekt kan vara att mumsa pizza rakt ur pizzakartongen på golvet eller likaså en underbar middag med trevligaste sällskapet på en restaurang som serverar den godaste maten. Allt beror på situationen och tillfället när en middag är den perfekta.

Dagens perfekta middag.

Att känna att både tiden och lusten finns till matlagning i vår cirkus familj är verkligen inte lätt. Jag är en periodare med det mesta så även med matlagning. Ibland är det roligt och det blir så gott och lyckat. Jag kan tycka att det är svårt med inspiration och att komma på nya roliga goda rätter. Hur som helst är det skönt ibland att köra på någon matkasse bara för att det är så enkelt att någon redan bestämt vad jag ska laga. Denna veckan kör jag på Linas snabba kasse – kul och snabbt. Men i sanningens namn så blir det oftast dubbla rätter när vi kör kasse våra barn är inte alls med på kassarna.

5a

Vegopizzan blev helt underbart god även om jag måste erkänna att jag var tveksam med att knäcka ägg på pizzan. Med lyckad maträtt som dessutom var en god överraskning kan göra den perfekta middagen för mig en dag som denna.

5b

En perfekt middag har tre ingredienser som jag tycker är viktiga.

  • Tid att äta i lugn och ro.
  • God mat.
  • Mys och bra stämning.

 

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: