”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?”

Hej.

Lucka nummer 3 i Kajson julkalender: ”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?”

Drömmar är något som vi alla har mer eller mindre, stora eller små. Jag tror att drömmarna följer våra liv och olika skeden i livet. Jag gjorde för något år sedan en 100 mål i livet som jag nu kom på att  jag knappt kikat på sedan den gjordes. Den var nog för lång. Det är kanske bättre att sätta små mål som jag sedan kan pricka av eller gå helt tvärt emot och sätta stora mål som mer blir drömmar.

20g

Min allra högsta dröm sparar jag för mig själv för den handlar såklart om mig och är bara för mig. Jag drömmer om frihet. Tänk att vara helt bekymmersfri och alltid vakna med en känsla av inre frid. Jag är född drömmare och har alltid drömt om stora saker. Jag har alltid velat se förändringar och varit en nytänkare. Livet har så mycket mera  att ge.

10 Drömmar inför 2018.

 1. Att få känna friheten av att vara oberoende, bekymmersfri och känna lugn i kropp och själ.
 2. Att bli frisk från min utmattning och hitta en nivå som fungerar för mig i livet.
 3. Bli en joggare som tycker om att springa.
 4. Driva upp massvis med grönsaker till våren och få mycket tid i trädgården.
 5. Resa. Vart spelar inte så stor roll, jag är nyfiken på allt.
 6. Gå en fotokurs. Vill lära mig att bli en proffsfotograf.
 7. Skaffa oss en Pomeranien. Gärna chokladbrun.
 8. Börja på yoga.
 9. Vinna storvinsten på V75.
 10. Lära mig segelflyga.

12a

Tänk så härligt att det fortfarande vid min ålder inte är för sent att drömma om att bli prinsessa eller sångerska. Drömma funkar ju men resan till prinsessa eller sångerska är nog för lång för mig. Aldrig säga aldrig är ju vackert tänkt men…där får jag stanna.

Fortsätt att drömma för en vacker dag när regnet öser ner i backen kanske den slår in…vem vet?

17

Puss & Kram.

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

2 thoughts on “”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?”

Add yours

 1. Åh det låter nästan som en lista jag hade kunnat skriva! 😀 Fast 7 byter jag ut mot ”en till hund” och 10 blir skriva färdigt min roman 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: