Paket från StyleMood.

Tja Tja.

Visst är det roligt att få hem paket när man shoppat på nätet. Tycker ni som jag att det är roligare att öppna paket med inredning och skönhet än vad det är att öppna paket med kläder i? Nu har paketen från när jag shoppade på Black Friday börjat ramla in i brevlådan. Jag köpte inte så mycket men några små paket blev det allt bara för att…

Paket från StyleMood.

En av mina absolut bästa inredningsbutiker är StyleMood som drivs av fina Johanna. Butiken har jätte fina produkter men det som slår mig mest som gillar foto är alla vackra och magiska bilder som Johanna tar för att skylta och fronta sina varor. StyleMood finns både som webbutik och butik på Gotland.

I mitt paket från StyleMood låg dessa fina varor. Kalenderljuset har redan brunnit två dagar nu och är så vackert i sin lilla stake. God Jul skålen har fått hyacinter i sig. Sedan var det ju det där med kökshanddukar och mig. Alltid när jag shoppar inredning i webbutik så är det eller har blivit ett måste att köpa en kökshandduk. Så blev det även denna gången.

28a28b28c28d

Vi hörs och ses.

Kramis.

2 thoughts on “Paket från StyleMood.

Add yours

  1. Ja så roligt. Väntar fortfarande på min Lancome mascara som jag fyndade på nätet! Fattar inte vilken tid det kan ta,hehe. Fick lite kläder med häromdagen. Jisses så mkt kläder jag köpt det sista har jag aldrig köpt,haha
    Svar: Så lite så, enkelt att laga det gillar jag. Idag blev det torsk. All julbelysning har kommit upp här idag. Lite pynt med. Vi är nog nöjda. Ja en liten mini gran måste jag ju hitta!

  2. Åh så roligt och komma in här på din blogg och få se detta fantastiska och fina inlägg om mig och StyleMood, blev så himla glad ska du veta!! 🙂 Tack rara du för att du gillar mina bilder och prylarna och det är alltid lika roligt och få packa i ordning dina paket när du beställer, samt få höra att du blir så nöjd och hur du använder produkterna! <3 Trevlig söndagskväll till dig! Kramis /Johanna

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: