Goodiebagen från senaste eventet.

Hej Hej.

// Inlägget är i samarbete, se längre in i inlägget //

Goodiebagsen från bloggeventet i förra veckan var så fina. Vi VIP inbjudna bloggare fick med oss många kassar och kartonger hem. För mig var det till och med lite små kämpigt att åka tunnelbana och pendeltåget hemåt. Jag var inte så populär i rulltrapporna eller trapporna inne på centralen. Däremot så var jag populärare när jag kom hem och dottern och jag hade lilla julafton på köksgolvet. Så härligt att sitta där mitt på golvet och öppna alla fina gåvor.

Goodiebagen.

28e1

28e228e328e428e5

// Inlägget är i samarbete med följande företag //

Goodiebagen innehöll:

Överraskningsbox från Laddo:

28ee1

Loddo.se är en prenumerationstjänst där du får upptäcka spännande & varierande produkter för hela hemmet. Värdet i boxen varierar från box till box, men målsättningen är ett värde på 150-350 kr. Produkterna är i möjligaste mån i full storlek. Prenumerationen kan när som helst sägas upp. Leveransen sker varannan månad. Med Loddo får man möjlighet att utmana sig själv och gamla vanor genom att testa på och upptäcka nya produkter. Min box innehöll många spännande nya produkter för mig.

Tackar och bockar för de fina och spännande gåvorna.

Kram.

 

2 thoughts on “Goodiebagen från senaste eventet.

Add yours

  1. Kul att du gillade goodiebagsen Kamilla, tack för de fina bilderna med!
    Svar: Men exakt så är det ju. Så himla trist! Nu kämpar jag att komma upp i 1500 följare på insta iaf. Går lite segt, haha

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: